Charles De Gaulle Transfer

Förboka gärna din transfer till Paris

Vi tipsar om transfer till och från Charles De Gaulle flygplats (CDG).

Charles de Gaulle flygplatsen (CDG) ligger 25 km nordöst om Paris. Den är Europas största flygplats om man ser till antalet flygplan som flyger till/från (passagerarplan och fraktflyg). Den är näst störst vad gäller antalet passagerare (den största är Heathrow i London).

Du kan ta dig från Charles De Gaulle in till Paris på flera olika sätt. Vill du komma in direkt till ditt hotell eller vill du anlända till någon annat central plats. När du har bestämt dig väljer du transportsätt.

Här nedan får du tips om vilka olika transporter som kan ta dig in till Paris och självklart även tillbaka till CDG när det är dags för hemresa.

Tips på delad transfer!

Tips på privat transfer!

Privat transfer med Paris Shuttle

Paris Shuttle privat bil

Du kan även boka en privat transfer med bil hos Paris Shuttle. Du delar bilen med andra. Bilen kör dig till ditt hotell. Denna transfern gäller endast för Paris-adresser inom postnummer 75000.
Pris: Du betalar per bil.
Avgår: 24/7, obs ej dygnet runt, se hemsida för mer information !

Boka privat transfer från Charles de Gaulle flygplats

Semi-privat transfer från/till CDG

Boka en Unna dig en smidig transport till centrala Paris. Du delar fordonet med andra resenärer.
Pris: Du betalar per person. Du som anländer måste uppge flightnummer och ankomsttid när du bokar. När du har hämtat ditt bagage och gått igenom tullen måste du kontakta telefonlinjen som är öppen dygnet runt.
Avgår: 24/7, obs ej dygnet runt, se hemsida för mer information !

Övriga sätt att ta sig från och till Charles de Gaulle flygplats.

Tåg/RER
Du kan hoppa på tåget från Charles De Gaulle eller det såkallade RER tåget. RER är som en mix av Metro och Snabbtåg. Du kan köpa ett Paris Visite kort/Metrokort. Kortet har följande transportmedel inkluderade RER, Metro och Buss. Köp gärna kortet innan din avresa och få det hemskickat! Resan tar ca ca 50 minuter in till Paris. RER tåget avgår från de Gaulle-flygplatsen (CDG) var 10:e till var 20:e minut. Glöm inte att kontrollera när tågen avgår. De går ej dygnet runt.

Paris Buss
Det går även buss till och från Charles De Gaulle. Restiden in till Paris centrum är mellan 80-90 minuter. Detta är självklart det biligaste alternativet men kanske inte det bekvämaste. Det finns olika bussar dagtid och natt. Vissa bussar kan du betala din biljett på bussen eller köpa i en biljettautomat. Det är lång väntetid mellan bussarna och tänk på att du bara kommer till vissa busshållsplatser i centrum. Därefter får du ta dig fram på egen hand.

Taxi
Du kan också ta en taxi från / till Charles De Gaulle. Ett liknande alternativ som taxi är att du bokar en taxi från "Welcome Pickups" som har samma priser som en vanlig taxi. Du hämtas upp av en chaufför som kan engelska och blir körd till din destination i Paris. Boka gärna här: Du kan boka en welcome taxi dygnet runt.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till Paris. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till Information för att fråga om transport.

Boka delad transfer med TransDev Paris »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning.

Transdev

Transdev erbjuder olika transporter i hela världen
Flertalet av transporterna in till Paris supportas av Transdev. Vad sägs om gemensam shuttle eller privat bil.

Karta - Charles De Gaulle flygplats
Eiffeltornet Paris
Paris flygplatstransfer
Paris Pass rabattkort
Disneyland Paris
Top