Paris Båtturer Seine

Boka en båttur

Boka en båttur på floden Seine i Paris!

När ni är i Paris får ni inte missa att åka en tur på floden Seine. Lite magiskt att se alla sevärdheter från vattnet. Ni kan välja att åka på dagen eller varför inte en kvällstur. Åk på floden som flyter igenom Frankrike och som mynnar ut i Engelska kanalen.

Boka olika kombinationsturer på floden Seine. Vi samarbetar med Get Your Guide. Sidan innehåller olika annonser från blandade aktörer.

Boka en Seine tur och Eiffeltornet i >Paris

Floden Seine och Eiffeltornets alla våningar

På denna trevliga tur åker ni 1 tim på floden Seine och du kan ta underbara foton från vattnet. Tllträde till 1:a, 2:a och 3e våningen i Eiffeltornet. En guide hälsar dig välkommen.

Köp biljett till Floden Seine och ett besök till Eiffeltornet

Prioriterat inträde Eiffeltornet och båttur på Seine!

På denna tur åker ni 1 timme på floden Seine och gratis access till våning 1 och 2 i Eiffeltornet. Ni kan boka access till våning 3.

Lunchryssning på floden Seine

Trerätters lunch under båtutflykt på Seine

Åk en tur på floden Seine där du kommer serveras olika förrätter, varmrätt och efterrätt. På denna inglasad båt passerar ni bla Eiffeltornet, den gotiska katedralen Notre-Dam, Louvre.

Tid: 1.5 tim

Middagstur på floden Seine

Båttur på Seine med sightseeing och 3-rätters middag

Njut av middag på en tur på floden Seine. Ni passerar Eiffeltornet, Notre-Dame och museet Louvren mfl.

Tid: 1,5 - 2 tim

Boka en Båtutflykt flodeen Seine med valdria drinkar

Båtutflykt på Seine med valfria drinkar & snacks

Åk på en timmes tur på floden Seine och se många kända attraktioner från vattnet. Er tur börjar och avslutas vid Eiffeltornet. Ni glider förbi Grand Palais, Louvren, Musée d'Orsay och Notre Dame-katedralen.

Biljetten gäller i 24 timmar

Tid: 1 tim

Boka en tur med Batobus i Paris

Sightseeingkryssning hop-on hop-off i 1 eller 2 dagar

Köp ett 1 dagars eller 2 dagarspass till pendlebåtarna "Batobus" som kryssar längs med Seine i Paris. Hoppa på och av vid någon av de 8 olika stationerna. Båten är inglasad med en terass. Tillgång till båtar som går med 30 minuters intervall

Tid: 1-2 dagar

Boka båttur på frankrikes nationaldag

Bastille Day Dinner Cruise - Frankrikes nationaldag 14 juli

Åk på en kryssning på floden Seine på franrikes nationaldag den 14 juli. Du njuter av middag tillagad av kocken ombord. Det spelas levande musik ombord och du bjuds på champagne. Självaste dagen kallas också Bastiljedagen efter stormningen av Bastiljen år 1789 den 14 juli, vilket inledde den franska revolutionen. På franska heter dagen : la fête nationale. En av de stora höjdpunkterna denna dagen brukar vara det högtidliga fyrverkeri som bländar himlen från cirka 23:00. Denna dagen kan rekommenderas att firas på en båt då staden är full av folk.

Middag inklusive förrätt, förrätt, huvudrätts dessert, mineralvatten, fina viner och kaffe.

Tid: 4 tim

Boka en båttur på Seine och inträde Louvren Paris

Louvren med reserverat inträde och båtutflykt

På denna tur kan du välja en dag eller kvällskryssning på 1 timme på floden Seine. Museet Louvren ingår som inträde i biljetten.

Tid: 1 timmes kryssning kväll eller dag

Boka en brunch på floden Seinde i Paris

Seine River Cruise & Brunch med panoramautsikt

Ät en god brunch på båtet och under tiden ser du ut över flera kända attraktioner i Paris. Avgår från Bir-Hakeim bron, bara tre minuter från Eiffeltornet, och gå så långt som Bercy innan den vänder om.

Tid: 1,5 tim

Boka en rundtur med buss och båttur på floden Seine Paris

Interaktiv stadsrundtur med buss & båttur på Seine

Gå på denna 1,5 timmes busstur med guide och därefter stiger ni på båten vid Eiffeltornet för en timmes tur på floden Seine.

Tid:1, tim busstur + 1 tim båttur

Boka en tur på floden Siene och inträde til triumfbågen i Paris

Triumfbågen Entry med båttur på floden Seine

Du kan hoppa över de länga köerna till Triumfbågen och besöka toppen av monumentet. Efter besöket kan du åka en båttur på floden Seine.

Tid: 1 tim

Biljetter presenteras i samarbete med Get Your Guide. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta: Get Your Guide. Bilder: Get Your Guide.
Eiffeltornet Paris
Paris flygplatstransfer
Paris Pass rabattkort
Disneyland Paris
Top