Paris Pass

Stadskortet som innehåller fria inträden

Paris Pass

Upptäck Paris med ett Paris Pass!

Paris Pass har utformats speciellt för sightseeing i Paris och innehåller det mesta för en underbar semester och samtidigt sparar du både tid och pengar.

Ett Paris Pass är som en buffé kan man säga. Du får som ett kit med olika rabattkort till massor av aktiviteter och sevärdheter. Med ett Paris Pass sparar du också tid då du har förtur i köer till utvalda sevärdheter/attraktioner. Många kända sevärdheter har nämligen lååånga köer. När du köper ditt Paris Pass ingår även ett "Paris Museum Pass". Du väljer sedan mellan över 75 st sevärdheter i Paris.

Med ett Paris Pass sparar du massor av pengar mot om du skulle köpa alla entrébiljetter lösa!

Ett Paris Pass köper du antingen för 2, 3, 4 eller 6 dagar. Du kan välja mellan följande antal dagar:

2

3

4

6

DAGAR

Ett urval av allt som ingår i rabattkortet

Eiffeltower Paris Pass

Entre till Eiffeltornet via trapporna

Guide + vån 1 och 2

I passet ingår en guidad tur till vån 2 och turen går uppför de 674 trappstegen. För er som vågar kan även ta en tur upp till vån 1.

Under turen berättar guiden om tornets historia och berättelser om dess ingenjörskonst och design. Under din promenad uppför tornet kan ni se ut över några kända attraktioner som tex Louvre, Notre Dame, Sacré-Cœur, Les Invalides och många andra sevärdheter.

Köp Paris Pass

Louvren Paris

Louvre Museum

Fri entré!
Här kan du se flera konstskatter från hela världen. Mona Lisa finns där och skulpturer av Michelangelo och verk av de kända konstnärerna Rubens, Rembrandt, Raphael m.m.

Köp Paris Pass

Paris Pass Montmarte

Montmartre & Sacré Coeur promenad tur

Promenera i Montmarte!
Gå med en guide som visar dig och berättar historien om området Montmarte och Moulin Rouge. Du får lite tips om vart du kan handla god ost, bröd, vin mfl.

Köp Paris Pass

Picasson Museum

Picasso Museum

Picasso-museet i det fantastiska hotellet Salé är den mest imponerande och omfattande samlingen av Picassos konstverk i världen.

Köp Paris Pass

Hop on Hop off Bus i Paris

1 Day Big Bus Paris Hop-On Hop-Off Tour

Under 1 dag kan du åka med Big Bus Hop-On Hop-Off Tour. Ett av de bästa sätten att se sevärdheterna i Paris på en gång.

Köp Paris Pass

Orsay Museum Paris Pass

Orsay Museum

Museet är från 1800-talet. Orsay-museet är en av Paris mest populära konstgallerier och här finner ni konst och skulpturer från 1848 till 1915. Det är ett måste-se-galleri för sin bredd av verk.

Köp Paris Pass

Petit Train De Montmartre.jpg

Petit Train de Montmartre

Njut av en pittoresk tågresa genom Montmartres gator i denna livliga stadsdel. Låt tåget ta dig upp och ner och luta dig tillbaka och njut.

Köp Paris Pass

Båttur på floden Seine

Båttur på Seine

Se Paris från en annan vinkel längst floden Seine på Bateaux Parisiens. Ni glider förbi kända attraktioner som Pont Neuf och Notre Dame.

Köp Paris Pass

Pompidou Paris

Centre Pompidou

Besök museet med modern konst. Själva byggnaden är också ett mästerverk i sig. Gå runt i rörledningarna som sitter på fasaden.

Köp Paris Pass

The Army Museum Paris

The Army Museum

Besök museet som har en stor samling med militär objekt från antiken fram tills idag. På museet kan ni även se gravmonumentet med kejsar Napoleon I.

Köp Paris Pass

Versailles Paris Pass

Palace of Versailles

Besök Ludvig XIV slott, Palace of Versailles. Slottet är med på UNESCOs världsarvslista. Spegelsalen är en huvudattraktionerna i slottet.

Köp Paris Pass

Montparnasse Tower

Montparnasse Observationsdäck

Åk upp i tornet Montparnasse till observationsdäcket och titta ut över Paris stad. Besök även cafeet!

Köp Paris Pass

Triumfbågen i Paris

Arc De Triomphe - Triumfbågen

Besök den ikoniska byggnaden - triumfbågen. Byggdes under 1800-talet. Här finner ni den okände soldatens grav.

Köp Paris Pass

Grevin Wax Museum

Grevin Wax Museum

Träffa kändisarna i vax. Möt din popstjärnor, sporthjältar, kungar och flertalet andra kända figurer på vax museet i Paris.

Köp Paris Pass

Phanteon ingår i Paris Pass

Panthéon

Panthéon är mausoleum för flera kända personer i Frankrike. Här vilar stoft från Victor Hugo, Jean Moulin, Voltaire, Emile Zola mfl.

Köp Paris Pass

Snabba fakta
Hur många dagar gäller rabattkortet: 2, 3, 4 eller 6 dagar
Antal attraktioner att välja mellan: 75+ st (info 2022)
Vilka attraktioner ingår: Se allt som ingår i ett Paris Pass »
Ingår busskort / tunnelbanekort: Nej
Vad ingår extra? Paris Museum Pass - gäller lika länge som ditt Paris Pass. Du hämtar upp ditt pass i Paris, se hemsida för mer exakt information.
Du sparar: Ju mer du hinner ju mer sparar du.
Leverans: När du köper The Paris Pass online kan du välja att antingen få din beställning skickad till dig eller hämta det när du anländer till Paris.
Måste jag boka attraktioner innan ? Kontrollera varje attraktions hemsida för att se om bokning krävs.
Aktivering: Ditt Paris Pass aktiveras första gången du skannar den genom en attraktion.
Hur många dagar har jag på mig: De antal dagar du köpt passet för
Hur långt innan kan jag köpa rabattkortet: 2 år i förväg

Om Paris Pass

Ju mer du upplever ju mer tjänar du!
Försök att se och genomför så många besök du kan av allt det som ingår i Paris Pass. Förbered dig med de attraktioner ni helst vill besöka och räkna ut hur länge ert besök kan ta. Ett tips är att dela upp dagen på förmiddag och eftermiddag. Kortet är ett rabattkort och det gäller att försöka använda det optimalt. Ju fler attraktioner du hinner besöka ju mer rabatt får du.

Upplevelsekortets giltighetstid / Aktivering
Paris Pass gäller de antal dagar du har köpt passet för, 2, 3, 4 eller 6 dagar. Ditt Paris Pass aktiveras första gången du skannar den genom en attraktion. Du kan bara besöka samma attraktion/sevärdhet en gång per dag. Vissa sevärdheter kan du besöka vid flera tillfällen och andra endast en gång. Du måste aktivera ditt Paris Pass inom två år från det att du köpt det.

Hur fungerar det?
Ett Paris Pass köper du antingen för 2, 3, 4 eller 6 dagar. Du har två olika pass - ett för vuxna, ett för barn. Barnpriset gäller barn mellan 2-17 år. Starta igång ditt Paris pass så tidigt som möjligt din första dag då dina dagar räknas som kalenderdagar. Om du köpt ett 4-dagars-pass och din första dag är en måndag så gäller ditt pass fram till torsdag...det vill säga 4 dagar efter varandra.

Vad ingår extra?
Exklusiva erbjudanden i butiker och restauranger i centrala Paris. En utförlig guidebok till alla sevärdheter och landmärken i Paris bland annat en karta och vägbeskrivning samt massor av användbara tips och trix. Gå förbi de långa köerna på utvalda sevärdheter. Paris Museum Pass ingår när du köper ett Paris Pass. Detta Museum Pass hämtar du ut i Paris.

Köp Paris Pass

Vi reserverar oss för ev. ändringar av regler och innehåll gällande Paris Pass. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i respektive rabattkort då innehåll kan ändras.
Populära attraktioner i Paris Pass
1 jan - 31 dec 2022
Champ de Mars, 5 Av. Anatole France, Paris
Köp Pass
1 jan - 31 dec 2022
Rue de Rivoli, 75001 Paris
Köp Pass
1 jan - 31 dec 2022
Place d'Armes, 78000 Versailles Paris
Köp Pass
1 jan - 31 dec 2022
33 Avenue du Maine, 75015 Paris
Köp Pass
1 jan - 31 dec 2022
10 Boulevard Montmartre, 75009 Paris
Köp Pass
Eiffeltornet Paris
Paris flygplatstransfer
Paris Pass rabattkort
Disneyland Paris
Top